Fulldome filmvoorstellingen bij Volkssterrenwacht Orion 

Fulldome filmvoorstellingen bij Volkssterrenwacht Orion
Fulldome filmvoorstellingen bij Volkssterrenwacht Orion – Foto © VSW Orion

In de kerstvakantie is op zondag 29 dec. a.s. van 13 – 17 uur Volkssterrenwacht Orion open voor publiek. Kom een reisje door het heelal maken!

In de expositieruimte kom je alles te weten wat er boven je hoofd in het heelal zich afspeelt op het gebied van sterrenkunde en ruimtevaart en de recente ontwikkelingen.

Ook aan geologie wordt aandacht besteed; zo zijn er diverse onderdelen van dino’s te zien en is er een mooie collectie echte meteorieten en mineralen te bewonderen.

In het planetarium zijn er fulldome filmvoorstellingen; om 14.00 uur de film: Op zoek naar de chocoladeplaneet :  om 15.00 uur: Dinosaurus at Dusk:  en om 16.00 uur Reis met the Beagle door Charles Darwin.

Deze films worden op een bolvormig scherm geprojecteerd. Elke film duurt ongeveer veertig minuten en is Nederlands ingesproken. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom. Graag een kwartier van tevoren aanwezig zijn. Entree is vijf euro per persoon; kinderen tot twaalf jaar betalen drie euro. Aanmelden kan via 06-48850445.

De toegang voor de sterrenwacht is gratis. Meer info:
www.volkssterrenwachtorion.nl

%d bloggers liken dit: