Autobrand Medemblik | Zoekactie naar vermiste Sumanta Bansi levert opnieuw niets op

Autobrand Medemblik |  Zoekactie naar vermiste  Sumanta Bansi levert opnieuw niets op

Medemblik – Op vrijdagmorgen bleek een personenauto in brand te staan op de Admiraliteitsweg in Medemblik. De politie houdt rekening met brandstichting en verzoekt eventuele getuigen om zich te melden. . De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 00.35 uur meldde een voorbijganger de brand. De gewaarschuwde brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. Bij navraag bleek de auto eerder in de nacht, rond 23.00 uur zonder technische problemen daar te zijn geparkeerd. De politie houdt daardoor rekening met brandstichting. Een (technisch) onderzoek wordt ingesteld.

Zoekactie naar vermiste UvA-studente levert opnieuw niets op

Autobrand Medemblik |  Zoekactie naar vermiste  Sumanta Bansi levert opnieuw niets op

De grote zoekactie naar de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn van donderdag heeft niets opgeleverd. De politie zocht samen met het Veteranen Search Team in het Robbenoordbos in Wieringerwerf. 

In juli van dit jaar werd ook een grote zoekactie gehouden in het Robbenoordbos. Daarbij is alleen een schep gevonden Of de schep betrekking heeft op de vermissingszaak is niet bekend.

%d bloggers liken dit: