• Statistieken...

  • 2.062.551 Bezoekers
 • Volg de Dorpsraad Andijk op Twitter

 • Volg GWT Medemblik op Twitter

 • Volg AVC op Twitter

 • Buienradar

 • Agenda Andijk e.o.

  • Oud papier 22 februari, 2020: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Kerkdiensten in Andijk 23 februari, 2020: 10:00 om 10:00 – 11:00 Bekijk hier het overzicht van de kerkdiensten in Andijk - Klik op onderstaande links voor extra informatie (adres, route, website en tijden)Gereformeerde Kerk AndijkProtestantse Gemeente Andijk-WervershoofMaria Middelares van alle Genaden Andijk
  • Kerkdiensten in Andijk 1 maart, 2020: 10:00 om 10:00 – 11:00 Bekijk hier het overzicht van de kerkdiensten in Andijk - Klik op onderstaande links voor extra informatie (adres, route, website en tijden)Gereformeerde Kerk AndijkProtestantse Gemeente Andijk-WervershoofMaria Middelares van alle Genaden Andijk
  • Oud papier 7 maart, 2020: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
 • Politie NH-N op Twitter

  Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

 • Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

  Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

 • RWS Verkeerinformatie

  Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

 • NHD West-Friesland

  Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

 • Reacties…

  James van der Gulik op Meer mogelijk door nieuwe omge…
  James van der Gulik op Andijk: 'Geen Windmolenpa…
  Jan Mantel op Dorpsraad Andijk: 'Niet m…
  Andijker Nieuws Net… op Eerste bijeenkomst en eerste o…
  James van der Gulik op Eerste bijeenkomst en eerste o…
  Andijker Nieuws Net… op Dorpsraad Andijk gaat in janua…
  James van der Gulik op Dorpsraad Andijk gaat in janua…
  Huphup pak ze stelle… op Bejaarde man in Andijk mishand…
  James van der Gulik op Bejaarde man in Andijk mishand…
  Andijker Nieuws Net… op Bejaarde man in Andijk mishand…
  Johan op Bejaarde man in Andijk mishand…
  James van der Gulik op Bejaarde man in Andijk mishand…
  James van der Gulik op Dorpsraad Andijk gaat in janua…
  James van der Gulik op Provincie wil meer aandacht vo…
  James van der Gulik op Meisje (17) aangerand in Werve…
 • wordpress com stats
 • West-Friesland

  Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Opmeer, Oudendijk, Spanbroek, Ursem, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wognum, Zwaag, Aartswoud, Lambertschaag, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spierdijk, Twisk, Wadway, Wijdenes, Zuidermeer, Zwaagdijk, Zwaagdijk Oost, Zwaagdijk West
 • IP address
 • Flag Counter
 • Rechten & Cookies

  © Alle rechten voorbehouden.

  Andijker Persbureau (APB) en Andijker Nieuws Net, 2009 - 2016. Nieuws van, over Andijk, over of door Andijkers en uit de (wijde) omgeving. Nieuws van alle dag.

  Cookies

  Deze website (Wordpress e.a.) gebruikt cookies voor analytische doeleinden: om het gebruik van deze website te analyseren. Er wordt bijgehouden hoeveel bezoekers deze site bezoeken en welke berichten er worden gelezen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

  Disclaimer

 • IOITL

Originele Sinterklaas- en Kerstcadeaus bij Douwe’s Dump, de grootste online Dump Store van Nederland

Originele Sinterklaas- en Kerstcadeaus bij Douwe's Dump, de grootste online Dump Store van Nederland
Voor Sint Nicolaas en zijn broer, de Kerstman heeft Douwe’s Dump originele cadeaus
KLIK OM DE AFBEELDING OM MEER TE ZIEN

Ommen | In het Overijsselse Ommen staat de ‘echte winkel‘ zoals eigenaar Reinier Bron de dumpstore aan de Strangeweg noemt. Daarmee maakt Bron onderscheidt met de online versie van zijn winkel die intussen ook de grootste van Nederland is!

In de echte winkel moet je echt wel de tijd hebben om alles te bekijken, trek er maar wat uren uit of beter een dag! Maar je kunt ook thuis achter je pc of met je mobiel alle artikelen bekijken die Douwe’s Dump in zijn assortiment heeft. Bovendien heb je de bestelde spullen de volgende dag al in huis als je de bestelling vóór 17:00 uur hebt aangemeld.

“Natuurlijk zijn wij afhankelijk van Post.nl die het pakket bezorgd, maar ook of iemand thuis is op het moment dat het wordt afgeleverd. Maar in de meeste gevallen wordt de bestelling de volgende dag bij de klanten bezorgd, behalve op zon- en feestdagen”, zo verzekerd Reinier Bron.

Douwe's Dump - Grootste Online Dump Store van Nederland - Ommen Originele Sinterklaas- en Kerstcadeaus bij Douwe's Dump, de grootste online Dump Store van Nederland
Een kleine greep uit het assortiment kleding wat Douwe’s Dump op voorraad heeft

Kleding en schoenen

Uiteraard is het aanbod van Douwe’s Dump wisselend, maar de dump store heeft het grootste aanbod aan kleding en schoenen. of kisten zoals de juiste term is voor het schoeisel wat men normaliter draagt bij legerkleding. Afhankelijk van de fabrikant kun je daar ook voor grotere maten terecht.

Douwe's Dump - Grootste Online Dump Store van Nederland - Ommen

Kamperen, hiken, liften, dagtochten…

Ook voor kamperen kun je uitstekend terecht bij Douwe’s Dump van haring tot aan complete tenten en anders kampeergerei maken je outdoor life een stuk aangenamer én kun je het jezelf zo comfortabel maken als je wilt. Zo zijn er veldbedden, slaapzakken, dekens en andere ‘slaapzaken’, maar ook de de veldkeuken kan naar eigen inzichten worden ingericht met kooktoestellen en -gerei! En niet te vergeten zaklantaarns, verlichting, kompassen, zakmessen, regenkleding, thermo-ondergoed, thermometers, barometers, vochtmeters, EHBO-kits, brandblussers, rugzakken, touw, snelbinders, knijpers, klipjes, pleisers, naaigerei, etc., etc!

Douwe's Dump - Grootste Online Dump Store van Nederland - Ommen

Kids

De kinderen worden niet vergeten, ook zij kunnen geheel in stijl worden aangekleed en voorzien worden van “dingetjes en dangetjes” om er een avontuurlijke weekend of vakantie van te maken! Van hesjes tot aan overalls en alles wat daartussen zit… en schoenen natuurlijk!

Douwe's Dump - Grootste Online Dump Store van Nederland - Ommen

Outdoor Life

Alles wat je nodig hebt voor een dag, dagen, weekend, weken of maanden buitenshuis in de wildernis of gewoon op de Veluwe kun je vinden bij Douwe’s Dump, maar ook voor hobbyisten is er veel te vinden wat je goed kunt gebruiken of toepassen voor het uitoefenen van je hobby of andere bezigheden! Te kust en te keur!

Douwe's Dump - Grootste Online Dump Store van Nederland - Ommen

Online bekijken en bestellen

Met de online versie van de echte winkel kun je op je eigen tijd en met alle gemak de artikelen bekijken en bestellen. Heb je vragen over iets dan kun je die stellen en binnen de kortste keren krijg je antwoord. Het retourneren van artikelen is allemaal prima geregeld: bekijk de informatie op de website waar je ook de leveringsvoorwaarden kunt vinden!

Wat we hier tonen is slechts een klein deel van het assortiment van Douwe’s Dump. Bezoek de website en kijk je ogen uit!

RTL Life Style Xperience

Bekijk onderstaande video die werd gemaakt door RTL Life Style Experience. Het geeft je een goede indruk van de echte winkel en wat er zoals te koop is.

Douwe’s Dump bij RTL Life Style Xperience
Een van de basisvoorwaarden van Douwe's Dump is vertrouwen

Vertrouwen

Een van de basisvoorwaarden van Douwe’s Dump is vertrouwen, zo betreft het een bedrijf met een geverifieerd adres, zijn de rijzen duidelijk vermeld, is er bemiddeling bij geschillen en zijn het echte klantbeoordelingen op de site. Douwe’s Dump staat hoog aangeschreven bij de consument, dat blijkt onder meer ook uit de cijfers van Webwinkelkeur:

Douwe's Dump - Grootste Online Dump Store van Nederland - Ommen

Contact- en adresgegevens

Douwe’s Dump.nl
Strangeweg 9 – 7731GV Ommen
E-mail: info@douwesdump.nl
http://www.douwesdump.nl/
Tel. 0529 451184
KvK 050302340000
Geverifieerd door WebwinkelKeur

Douwe's Dump - Grootste Online Dump Store van Nederland - Ommen
Van kisten tot aan camouflagenetten en gasmaskers en nog veel meer…