Filmvoorstellingen op de zondagmiddag 24/11 tijdens publieksopenstelling bij Orion

Filmvoorstellingen op de zondagmiddag  tijdens publieksopenstelling bij Orion. Op zondag 24 nov. van 14 – 17 uur is Orion  open voor publiek.

Kom een reisje door het heelal maken! In de expositieruimte kom je alles te weten wat er boven je hoofd in het heelal zich afspeelt op het gebied van sterrenkunde en  ruimtevaart en de recente ontwikkelingen.

Ook aan geologie wordt aandacht besteed; zo zijn er  diverse onderdelen van dino’s te zien en is er een mooie collectie echte meteorieten te bewonderen.

In het planetarium zijn er fulldome filmvoorstellingen;  om 15.00 uur de film: Op zoek naar de chocoladeplaneet en om 16.00 uur de film: van de aarde naar het heelal. Deze films worden op een bolvormig scherm geprojecteerd. Elke film duurt ongeveer veertig minuten en is Nederlands ingesproken. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom. Graag een kwartier van tevoren aanwezig zijn. Entree is vijf euro per persoon; kinderen tot twaalf jaar betalen drie euro. Aanmelden kan via 06-48850445.

De toegang voor de sterrenwacht is gratis. Meer info: http://www.volkssterrenwachtorion.nl

Foto door Miriam Espacio op Pexels.com

%d bloggers liken dit: