Steenlegging: Kleinschalig feestje voor inwoners van Sorghvliet

De verdiepingsvloer is gelegd, de binnenmuren rijzen op. De eerste contouren van het nieuwe zorgcentrum Sorghvliet worden zichtbaar. Hoog tijd voor een feestelijk moment: de officiële steenlegging.

Een aantal inwoners van Sorghvliet gaat vrijdag de steenlegging uitvoeren. Deze gebeurtenis houdt Woningstichting ‘Het Grootslag’ eenvoudig. Dat heeft te maken met de hoge leeftijd van de inwoners. Om hen deelgenoot te maken van de feestelijke start van de bouw is er na de steenlegging een besloten samenzijn in het restaurant van Sorghvliet.

Daar kunnen de bewoners met een aantal genodigden – onder hun eigen dak – in alle rust een toost kunnen uitbrengen op een voorspoedige bouw. Vanwege de beperkte ruimte in het restaurant en de noodzaak om het samenzijn kleinschalig te houden, kunnen andere alleen de steenlegging bijwonen.

Deze vindt plaats op 22 november om 14.30 uur op de bouwplaats aan de Sorghvlietlaan, naast het verzorgingshuis. “Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft. Desondanks stellen we het zeer op prijs als u van deze officiële handeling getuige wilt zijn”, aldus de Woningstichting

In maart van dit jaar begonnen de sloopwerkzaamheden van de oude jongerenwoningen aan de Sorghvlietlaan. Hieronder een impressie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.