Steenlegging: Kleinschalig feestje voor inwoners van Sorghvliet

De verdiepingsvloer is gelegd, de binnenmuren rijzen op. De eerste contouren van het nieuwe zorgcentrum Sorghvliet worden zichtbaar. Hoog tijd voor een feestelijk moment: de officiële steenlegging.

Een aantal inwoners van Sorghvliet gaat vrijdag de steenlegging uitvoeren. Deze gebeurtenis houdt Woningstichting ‘Het Grootslag’ eenvoudig. Dat heeft te maken met de hoge leeftijd van de inwoners. Om hen deelgenoot te maken van de feestelijke start van de bouw is er na de steenlegging een besloten samenzijn in het restaurant van Sorghvliet.

Daar kunnen de bewoners met een aantal genodigden – onder hun eigen dak – in alle rust een toost kunnen uitbrengen op een voorspoedige bouw. Vanwege de beperkte ruimte in het restaurant en de noodzaak om het samenzijn kleinschalig te houden, kunnen andere alleen de steenlegging bijwonen.

Deze vindt plaats op 22 november om 14.30 uur op de bouwplaats aan de Sorghvlietlaan, naast het verzorgingshuis. “Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft. Desondanks stellen we het zeer op prijs als u van deze officiële handeling getuige wilt zijn”, aldus de Woningstichting

In maart van dit jaar begonnen de sloopwerkzaamheden van de oude jongerenwoningen aan de Sorghvlietlaan. Hieronder een impressie

%d bloggers liken dit: