Politie zoekt getuigen mishandeling op station | Twee verdachten aangehouden autobrand

Politie zoekt getuigen mishandeling op station

Hoorn – Een 33-jarige man uit Hoogkarspel is zaterdagochtend op een perron van het station Hoorn mishandeld. Vijf mannen in de leeftijd van 21 tot en met 24 jaar zijn aangehouden.

Rond 08.00 uur stapte het slachtoffer de trein uit en stuitte op het perron op een groepje van 5 a 6 personen. De man raakte met hen in gesprek maar ineens sloeg de sfeer om. Het slachtoffer kreeg ineens klappen van de groep en viel daardoor op de grond.

Na nog enkele schoppen geïncasseerd te hebben, vertrok de groep naar perron 2 waar zij de trein richting Enkhuizen hebben gepakt. Een omstander schakelde de politie in die vijf mannen op het station in Enkhuizen kon aanhouden. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.
De politie onderzoekt deze mishandeling en mogelijke poging tot beroving en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Twee verdachten aangehouden

Hoorn – De politie heeft twee verdachten aangehouden na een melding van een autobrand op het Pelmolenpad. Rond 17:40 uur kwam de melding binnen dat er aan het Pelmolenpad vernielingen zouden worden gepleegd en dat dit door twee jongeren zou worden gedaan. Bij aankomst van de politie bleek een auto in brand te staan.

Omdat een duidelijk signalement bekend was van het tweetal, kon de politie ze opsporen en aanhouden op de Westerdijk. Beide jongeren, een 18-jarige uit De Goorn en een 17-jarige jongen uit Hoorn werden overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader onderzoek.

%d bloggers liken dit: