Christie presenteert debuutalbum in theater Hét Postkantoor

Christie presenteert debuutalbum in theater Hét Postkantoor

Zangeres en songwriter Christie presenteert op 27 oktober haar debuutalbum ‘Ontdekkingstocht’ in theater Hét Postkantoor in Bovenkarspel. Christie schrijft Nederlandstalige liedjes die geïnspireerd zijn door ervaringen in haar leven. “Het maken van dit album was een prachtig proces en ik zie uit naar het moment dat ik mijn liedjes kan delen met het publiek,” vertelt Christie. “Mijn hoop is dat mensen misschien wel iets van hun eigen ‘ontdekkingstocht’ herkennen in de muziek die ik maak.”

De albumtitel ‘Ontdekkingstocht’ staat symbool voor hoe de zangeres het leven ziet; als een reis waarin je levensverhaal zich ontvouwt. Op die tocht wisselen prachtige verre uitzichten zich af door vlak land, slingerwegen en soms diepe dalen. Dit wordt ook weerspiegeld in de muziek op het album. Akoestische, intieme liedjes wisselt Christie af met krachtige powerballads en vrolijke uptempo popnummers.

Auto-ongeluk
Als je Christie vraagt, welk nummer veel impact maakt op haar album dan noemt ze zonder twijfel haar debuutsingle ‘Storm’. Dit nummer verscheen eind april en leverde opvallend veel aandacht in de media op. Het lied gaat over een zwaar auto-ongeluk op de N506 bij het Noord-Hollandse Venhuizen, waarbij twee doden vielen. Een van de betrokkenen was Christie’s eigen man Jos. “Ik ben echt geraakt door de hoeveelheid reacties die ik ontving na het uitbrengen van ‘Storm’,” zegt Christie. “Mensen vertelden hoe het lied hen raakte en hoe het hen ook deed denken aan de stormen in hun eigen levens. Juist door dit soort verhalen zie ik hoe mooi het is om een connectie te kunnen maken met mensen door muziek heen.”

Verhalen achter de liedjes
Tijdens het album release concert op 27 oktober zal het publiek meegenomen worden op een muzikale ‘ontdekkingstocht’. Samen met haar band en backing-vocals neemt Christie het publiek mee naar waar haar liefde voor zingen ooit begon, vertelt ze de verhalen achter de liedjes en komen alle nummers van het album langs. Tijdens deze avond zal het debuutalbum verkrijgbaar zijn. 

  • Christie – Ontdekkingstocht (Album Release Concert)
  • Theater Hét Postkantoor in Bovenkarspel
  • Zondag 27 oktober 2019 om 20:00 uur
  • Tickets via: Hetpostkantoor.info
%d bloggers liken dit: