Autobrand | Opsporing verzocht van TBS’er

Hoorn – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een autobrand plaatsgevonden aan het Cees Buddingh-hof. De auto brandde volledig uit.

Rond 01:35 uur kreeg de politie een melding dat er een auto in brand stond. De brand sloeg vervolgens over naar twee auto’s die ernaast geparkeerd stonden. De politie en brandweer waren snel ter plaatse en om 01:50 uur was de brand geblust.

De politie sluit brandstichting niet uit en doet onderzoek naar deze autobrand. Heeft u iets gezien in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01:30 uur in de omgeving van het Cees Buddingh’hof? Bel dan de politie via 0900-8844 of meld het anoniem via 0800-7000.


Identiteit vrijgegeven van ontsnapte TBS'er Ronald van Zwam

Identiteit vrijgegeven van ontsnapte TBS’er Ronald van Zwam

De Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket vraagt uw aandacht voor het volgende: De politie is dringend op zoek naar de 40-jarige Ronald van Zwam. Hij onttrok zich vrijdag 4 oktober omstreeks 14.30 uur in Nijmegen aan zijn begeleider tijdens een begeleid fietsverlof.

Van Zwam is vertrokken op een zwarte fiets met roze letters en een fietstas aan de rechterzijde van de bagagedrager.

Kijk hier voor meer informatie over de gezochte zedendelinquent!

%d bloggers liken dit: