200 vrachtwagens staan in de file voor mensen met een verstandelijke beperking

Op zondag 22 september a.s. verzamelen ruim 200 truckers met hun wagen zich op de parkeerplaats achter Samcity in Hoorn. Deze dag zullen de truckers samen met een bijrijder met een verstandelijke beperking in een lange file een tour door de omliggende dorpen maken.

‘Vet gaaf ik was een echte chauffeur!’.

Thijs

Tijdens deze tour is er voor de familieleden die wachten tot de deelnemers terug zijn, in Samcity van alles te doen op het gebied van G-sporten en vrijetijdsbesteding. A day full of fun! Ook de deelnemers van de truckrun zijn na de tour nog van harte welkom om mee te doen met deze activiteiten.

Samcity stelt plekken in het trampolinepark en het BMX & Skatepark ter beschikking voor deelnemers van de truckrun en hun familieleden. Daarnaast verzorgt VrijetijdsbestedingNH door het gebouw heen leuke activiteiten zoals schminken, sjoelen en meer.

Ook verschillende clubs uit de omgeving die zich onder andere richten op G-sporten zullen aanwezig zijn voor informatie en leuke clinics voor een ieder die wil aansluiten.

‘Dit jaar ga ik daarna springen en word ik geschminkt. Vorig jaar kon dit niet maar dit jaar wel en ga ik dat doen hoor’.

Gabrielle

Met dit festival georganiseerd door ‘Truckrun Westfriesland’, ‘Samcity’ en ‘VrijetijdsbestedingNH’ (label van LeekerweideGroep) staat deze dag in het teken voor gezinnen met een gezinslid met een beperking.

De entree en de deelname aan de activiteiten zijn gratis voor deelnemers van de truckrun en hun familieleden. Truckrunfestival, 22 september, 10:00u-16:30u. Kijk voor meer informatie www.truckrunfestival.nl.’