Servan Ott Fotografie: Reeën en knallende ondergaande zon

Servan Ott Fotografie: Reeën en knallende ondergaande zon

Bij het ochtendgloren en met de schemering worden reeën heel actief. O.a een prachtige plek om ze dan goed in het zicht, vanuit de beschutting en met grote regelmaat te kunnen zien is langs de Knardijk bij de Oostvaardersplassen. Een hinde met kalf liepen afgelopen week met het warme mooie weer langs de dijk en waren opmerkelijk weinig schuw. Een prachtige ontmoeting met deze schitterende dieren. Foto’s gemaakt vanuit de auto en zittend op de dijkhelling.Zonsondergangen zijn vanaf de Knardijk ook erg mooi te fotograferen, een wijds uitzicht over de Oostvaardersplassen en met het ondiepe water heldere spiegelingen. Maandag een knalroze hemel met op de plas veel steltlopers, genieten van de rust en sfeer en de fotografie  

Servan Ott Fotografie: Reeën en knallende ondergaande zon

Een keer deelnemen aan een vogelfotografie of natuurfotografie workshop?

Servan Ott Fotografie: Reeën en knallende ondergaande zon