7de Piano-tour Medemblik

7de Piano-tour Medemblik

MEDEMBLIK – Zondagmiddag 1 september gonst het in Medemblik weer van de pianoklanken: tussen 14 en 16 uur biedt de 7de PIANO TOUR MEDEMBLIK op 11 locaties in de binnenstad van Medemblik 22 pianisten met heel divers repertoire … dus dat wordt weer genieten van klassiek, jazz, pop en stijlen daar tussenin: latin, gospel, Braziliaans, bossa nova en ook gevoelige ballads. Allemaal gratis te beluisteren. Als je om 13.00 uur het openingsconcert bijwoont in de Bonifaciuskerk in Medemblik krijg je gelijk het programma met plattegrond mee.

Pianisten

Er zijn weer 10 nieuwe pianisten en het niveau is verrassend! Zo komt dit jaar bijvoorbeeld Maurice van Schoonhoven met “excellent pianistisch vermogen”, Emile van Pelt, vertolker van “New Orleans jazz”, het Trio Amsteljazz waarin Ernst Rijkers, Tadeu Duarte met Braziliaanse achtergrond, en de jonge, autodidactische pianist Sem Kramer. Vorig jaar genoot iedere aanwezige van het prachtige, ontroerende spel van Michiel Brinkmann … en hij is er weer!

Voor iedereen is er wel een pianist die aanspreekt!

Slotconcert Ramon van Engelenhoven

Als vanouds sluit Medemblikker meesterpianist Ramon van Engelenhoven de Piano Tour af met een bewonderenswaardig slotconcert.

Aan de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten enigszins te dekken.

Foto aangeleverd

%d bloggers liken dit: