1e Editie Special Olympics evenement in gemeente Medemblik

1e Editie Special Olympics evenement in gemeente Medemblik

Op 8 september vindt het Special Olympics Nationaal Evenement plaats in Sport- en Wellnesscenter de Dars en op de Sjoerd Huismanpiste van Radboud Inline Skating.

Tijdens dit toernooi, voor mensen met een verstandelijke beperking, staan op het programma de sporten handbal en skeeleren (100, 300, 500, 1000 m en ook 100m met rollator). Daarnaast zijn er tal van leuke- en sportieve activiteiten te beleven voor deze doelgroep.

Ga voor meer informatie over deze clinics naar deze website.

Deelnemen & vrijwilligers

Wilt u iemand aanmelden voor de clinics of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Rosa Schouten van Team Sportservice West-Friesland. Tel: (0229) – 28 77 00, of mail: rschouten@teamsportservice.nl.

Foto door © Anas Aldyab op Pexels.com

%d bloggers liken dit: