Willeke Alberti op Wereld Alzheimerdag in Medemblik

Willeke Alberti op Wereld Alzheimerdag in Medemblik
Willeke Alberti komt naar Medemblik
Foto © Esther Gebuis

Op 21 september viert de Stichting Alzheimer Nederland, afdeling Westfriesland de jaarlijkse Wereld Alzheimer Dag (WAD). Zij doen dat op vrijdag 6 september, in samenwerking met de gemeente Medemblik. Met subsidie van onze gemeente kan deze mooie middag georganiseerd worden.

Thuiswonend

Deze middag is bestemd voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in het woongebied Westfriesland die nog thuis wonen. De eigen bijdrage voor de middag is  € 5,= per persoon. Heeft u hier belangstelling voor?  U kunt zich tot uiterlijk 19 augustus opgeven. Stuur een e-mail naar: west-friesland@alzheimer-nederland.nl of bel naar 06-15482340.

Willeke Alberti met haar bekende liedjes!

  • Waar: MFC Muiter, Admiraliteitsweg 6a in Medemblik
  • Inloop: 13.30 uur staat voor u een kopje koffie of thee klaar
  • Aanvang voorstelling: 14.00 uur (met pauze)
  • Einde voorstelling: 16.00 uur