Woensdag 24 juli Moet je eens Hoorn!

Woensdag 24 juli Moet je eens Hoorn!  Woensdagmarkt!
Moet je eens Hoorn…!

De wekelijkse woensdagmarkt met kunst, boeken, curiosa, creatieve maaksels en wordt deze week vergezeld van de Openlucht Platen en CDbeurs. Dit jaar trekt een recordaantal deelnemers – van Engeland tot Kroatië – naar de binnenstad en is de markt groter dan ooit. Vanwege de wereldwijde opgebloeide belangstelling voor het ‘zwarte goud’ oftewel vinylplaten weten jaar na jaar meer muziekliefhebbers, verzamelaars en DJ’s uit geheel Europa de weg naar Hoorn te vinden. Vinyl is weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar meer dan 80 gespecialiseerde standhouders elpees, singles, maxisingles maar ook cd’s aanbieden.

Genoeg van het slenteren langs de kraampjes? Strijk neer bij een van de vele horecagelegenheden die de binnenstad rijk is. Of zoek de stilte op en wandel nog een klein stukje verder naar de fantastische haven op een steenworp afstand van de binnenstad.

Volgende week (31 juli): Piraten van de Gouden Eeuw!

Meer informatie over alle leuke en interessante evenementen die in Hoorn worden georganiseerd vindt u op www.ikhouvanhoorn.nl