Auto in brand | Onderzoek naar autobrand | Hennepkwekerij ontmanteld

Auto in brand

Bovenkarspel – Op dinsdagochtend rond 0.45 uur werd een autobrand aan de Zuiderdijk ontdekt.

Een getuige hoorde een luide knal, toen hij buiten ging kijken zag hij een voertuig in brand staan. De brandweer heeft de brand geblust. De politie doet onderzoek naar de brand. Getuigen worden gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Onderzoek naar autobrand

Zwaag – De politie doet onderzoek naar een autobrand aan de Pastoor Nuijenstraat. Rond 2.15 uur ontdekte getuigen de brand.

Getuigen hoorden een luide knal en zagen dat er een voertuig in brand stond. De brandweer wist de brand snel te blussen. De politie doet onderzoek. Mocht u iets hebben gezien of gehoord dat kan helpen bij het onderzoek, dan vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844.

Hennepkwekerij ontmanteld

Stompetoren – Maandagochtend heeft de politie rond 11.00 uur een hennepkwekerij ontdekt aan de Neerlandia in Stompetoren. Een 31-jarige vrouw en 50-jarige man beide uit Spierdijk zijn aangehouden. De politie onderzoek de zaak.

De politie kreeg diverse tips en klachten binnen over het vermoeden van een hennepkwekerij. De politie heeft een instap gedaan, hierbij troffen zij een ruimte aan die was ingericht als hennepkwekerij. Agenten hebben twee verdachten aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

%d bloggers liken dit: