Man gewond na steekincident, twee verdachten aangehouden – Getuigenoproep | Persoon overleden na brand in Hoorn

Enkhuizen – De politie heeft zaterdagavond rond middernacht op de Goudsbloemstraat, twee mannen van 21 en 16 jaar uit Hoorn, aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een incident, waarbij een 33 man gewond is geraakt. Het slachtoffer raakte gewond door een scherp voorwerp en is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is opgenomen. Het is op dit moment onbekend waar het slachtoffer woont.

De politie kreeg vrijwel tegelijkertijd twee meldingen. De eerste melding ging over en verkeersongeval, waarbij de bestuurder gewond was geraakt. Niet veel later volgde een melding over een steekincident op de Goudsbloemstraat. Uit onderzoek bleek al snel dat het waarschijnlijk om een incident gaat.

De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. Getuigen, of mensen die meer weten van dit incident, kunnen bellen met 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Persoon overleden na brand in Hoorn

Hoorn – Bij een brand in een woning aan De Luifel in Hoorn is vrijdagavond een persoon om het leven gekomen. De brand brak rond 21.05 uur uit.

Voorzijde brandweerauto

Omliggende woningen moesten worden ontruimd. Het slachtoffer is een 56-jarige man uit Hoorn. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. 

Foto Politie Noord-Holland

%d bloggers liken dit: