Tweetal met zeven buitenboordmotoren | Agenten toch sneller | Amber alert

Opmeer – Bij een verkeerscontrole op ’t Bon in Opmeer zijn donderdagavond twee mannen van 47 en 38 aangehouden. In hun voertuig werden zeven buitenboordmotoren aangetroffen.

Het tweetal had een onsamenhangend verhaal over de herkomst. Vermoedelijk zijn de motoren van diefstal afkomstig. Dit onderzoekt de politie.

De verdachten zijn voor onderzoek en verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Agenten toch sneller

Tweetal met zeven buitenboordmotoren | Agenten toch sneller
Politie toch sneller

Alkmaar – Agenten zagen donderdagavond een 18-jarige jongen op een scooter rijden zonder kentekenplaat. Dit was rond 18.20 uur op de Urkstraat in Alkmaar. Toen agenten de scooterrijder klemreden ging de bestuurder er hardlopend vandoor. Agenten wisten de jongen alsnog aan te houden. De scooter bleek van diefstal afkomstig.

AMBER ALERT

Tweetal met zeven buitenboordmotoren | Agenten toch sneller | Amber alert

De vermiste Hania uit Rotterdam is gevonden. Het 12-jarige meisje, dat sinds gistermiddag werd vermist, is aangetroffen in een hotel in het centrum van Rotterdam. Volgens de politie is ze ongedeerd.

Een man die bij haar was, is aangehouden. Het is de Amerikaan van 50 jaar oud, naar wie de politie al op zoek was. Hij heeft geen strafblad in Nederland. Afgelopen nacht werd een amber alert verstuurd vanwege de verdwijning van het meisje. Dat leverde tientallen tips op. Of die de politie naar het hotel hebben geleid, is niet duidelijk.

Foto zeilschip door Rene Asmussen op Pexels.com
Foto politieauto Politie Noord-Holland

%d bloggers liken dit: