Aangenaam zomers weer

Aangenaam zomers weer
Zonnebloem

Dat scheelt een jas! Het is aanmerkelijk koeler geworden vannacht met om 04:30 uur 18.1°C. En om 07:00 uur kroop de thermometer naar de 19 graden. In de loop van de dag zal de temperatuur nog stijgen maar dat scheelt zeker 10 graden met gisteren: 22 °C

Vooral in het zuiden en westen begint de dag met lage bewolking en op veel plaatsen heeft zich vannacht nevel gevormd. De nevel en lage bewolking lossen vanochtend spoedig op en dan wordt het overal zonnig. Aan de kust kan de hele dag nog wel bewolking van zee binnendrijven. Het blijft droog. De maxima lopen uiteen van 19°C vlak aan zee tot lokaal 31°C in het zuidoosten. De wind is overwegend noordelijk en matig.

In de nacht naar donderdag komen er in het noordelijke kustgebied wolkenvelden voor, elders is het helder. De minima lopen uiteen van 9°C plaatselijk in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind is noordelijk, zwak, aan de kust matig.

Donderdag overdag is het zonnig, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. De maxima lopen uiteen van 17°C in het Waddengebied tot 27°C plaatselijk in het zuiden. De wind is matig en komt uit noord tot noordoost, aan de westkust is de wind vrij krachtig, langs de Zeeuwse kust krachtig. (Bron: WSA | KNMI)

Foto door icon0.com op Pexels.com