‘t Is Weer Zomer In Andijk! – #langstedag

‘t Is Weer Zomer In Andijk!  - #langstedag
Costa del IJssel Lago

Over zes maanden zitten we weer aan de hete chocolademelk, taaitaai, speculaas en pakken we sinterklaascadeautjes in en schrijven we sinterklaasrijmpjes en plaatsen die op Facebook! Uiteraard is de zwartepietendiscussie weer het gesprek van de dag en staan de kranten er weer vol mee!

En natuurlijk maken we laatste kerstkaarten af zodat ze bijtijds op de bus kunnen met een heuse kerstzegel erop! En gaan we bedenken wat we met Kerst gaan eten en wie we NIET uitnodigen voor de 12-gangen kerstdiner!

Maar ook gaan we dit jaar knal- of siervuurwerk kopen van onze kerstgratificatie! En hebben we weer volop stof voor Facebook om over de Lidl te praten die het vertikt om een krentenbrood ‘kerststol’ te noemen, maar het een winterstol noemt of iets met Weihnachten.

Gaan we nog naar de Kerstmarkt?
De kerstnachtdienst?
Kopen we een kerstboom met of zonder kluit?
En wanneer worden ze weer opgehaald? Versnipperd?
Heb ik nog een kerstjurk?
Kopen we nu echte champagne of gewoon een mousserend wijntje?
Doen we nu weer kerstcadeautjes?

MAAR DIT DUURT NOG ZES MAANDEN!