Talkshow voor ondernemers ontvangt Zakenvrouw van het jaar 2019

Talkshow voor ondernemers ontvangt Zakenvrouw van het jaar 2019
Talkshow voor ondernemers

Alkmaar – Na de eerste editie in Hoorn in oktober 2018, is nu de eer aan Alkmaar! De talkshow NV Noord-Holland Noord strijkt maandag 1 juli neer bij het kantoor van Rabobank Alkmaar e.o. aan de Robonsbosweg 5. Ook deze talkshow belooft weer een ijzersterke editie te worden, dus meld snel aan via www.nvnhn.nl! Inloop is vanaf 16.30 uur.

Presentatoren Jaap Sluis (bedenker van de NV talkshows en partner bij communicatieadviesbureau De Coalitie) en Bas de Regt (De Regt Advocatuur) gaan tussen 17.00 en 18.00 uur in gesprek met diverse regionale ondernemers. Aan hun tafel ontvangen zij onder meer Marianne Laan (John Koomen Tuinen), Bert Rotteveel (Flexwonen NH), Martijn van ’t Veer (NTCB, Lady Security) en Zakenvrouw van het jaar Mireille Kaptein (Kaptein Groep). De talkshow wordt geopend door Tillie van der Poel (voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Alkmaar e.o.) en Jeroen Veerman (voorzitter VNO-NCW Noordwest-Holland).

Voor, door en met ondernemers
De talkshow NV Noord-Holland Noord is voor, door en met ondernemers. In een levendige en informele setting nemen Jaap en Bas de toehoorders mee langs de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen, vraagstukken, creatieve oplossingen en innovaties. Er komen grote veranderingen aan op de arbeidsmarkt: robotisering, toenemende technologische ontwikkelingen, demografische krimp en veranderende samenstelling van de bevolking. Wat is de invloed van deze ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt, hoe kunnen werkgevers, onderwijs en overheid in Noord-Holland Noord samen optrekken bij het oplossen van deze en andere arbeidsmarktvraagstukken? NV Noord-Holland Noord is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid).

De volgende editie van de talkshow NV Noord-Holland Noord is op 1 oktober in de regio Kop van Noord-Holland.

%d bloggers liken dit: