Hennepkwekerij aangetroffen | Onderzoek na brand in schuur

Onderzoek na brand in schuur

Hoorn – In een schuur van een woning aan de Monethof is dinsdagochtend rond 05.30 uur een brand ontstaan. De politie doet onderzoek naar het ontstaan van de brand. Brandstichting wordt hierbij niet uitgesloten.

De politie kreeg een melding van een schuurbrand. Ter plaatse bleek een schuur in brand te staan. De gewaarschuwde brandweer was snel ter plaatse en kon de brand blussen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Heeft u iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het onderzoek neem dan contact op met de politie. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.

Hennepkwekerij aangetroffen

Hoorn – In een woning aan de Vijzelmolen heeft de politie dinsdagavond een hennepkwekerij aangetroffen.

De politie heeft onderzoek gedaan bij een woning in Hoorn. In de woning roken de agenten een sterke henneplucht en was het er warm. De agenten troffen in een kamer een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Er zijn geen verdachten aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

%d bloggers liken dit: