Varen met het IVN op de Streekbos-sportdag

Varen met het IVN op de Streekbos-sportdag

Altijd al willen peddelen (‘suppen’) op het water in het Streekbos? Of willen zwemmen? Zin in een stukje zeilen? Of in een lesje kickboksen? Wandelt u liever? Of heeft u altijd al willen klimmen? Dit alles, en nog veel meer, kan op de Open Dag Water & Recreatie in het Streekbos bij Bovenkarspel, op zondag 23 juni.

Tussen 10:30 en 16:30 uur zijn er rond de plas talloze sportieve en recreatieve activiteiten, georganiseerd door een keur aan verenigingen. Ook het IVN is van de partij, met verschillende gratis vaartochten door het Streekbos. Tussen 12:00 en 16:00 uur vertrekt de fluisterboot, mét schipper van het IVN, op gezette tijden vanaf de steiger bij het Streekbos Paviljoen; op de klok daar staat aangegeven hoe laat precies. De tochten duren een half uur en zijn ideaal voor wie, na alle activiteit, even tot rust wil komen. Fotobijlage: Varen met de Wilskracht Toos Brink