Cultuurcoördinator met verbindende rol

Cultuur verbindt, vertelt ons wie we zijn en wat we belangrijk vinden. Gemeente Medemblik wil kunst en cultuur daarom graag nog meer en beter laten zien. Hiervoor werd eerder al het cultuurplatform opgericht: een lokaal bolwerk van culturele organisaties. Om alle (culturele) zaken die daaruit voortvloeien in goede banen te leiden is nu ook een cultuurcoördinator aangesteld.
Ariane Vervoorn
(foto gemeente Medemblik)

Cultuur verbindt, vertelt ons wie we zijn en wat we belangrijk vinden. Gemeente Medemblik wil kunst en cultuur daarom graag nog meer en beter laten zien. Hiervoor werd eerder al het cultuurplatform opgericht: een lokaal bolwerk van culturele organisaties. Om alle (culturele) zaken die daaruit voortvloeien in goede banen te leiden is nu ook een cultuurcoördinator aangesteld.

Cultuur beter zichtbaar

Ariane Vervoorn zet haar passie voor cultuur en haar ervaring met culturele organisaties in om het aanbod in onze gemeente zichtbaar en groter te maken. Alle culturele en kunstzinnige instellingen uit Medemblik – klein en groot – kunnen haar benaderen. Het cultuurplatform en de cultuurcoördinator zorgen ervoor dat culturele instellingen & verenigingen meer samenwerken en zich beter laten zien. Een van de eerste acties is het maken van een culturele uitagenda voor de gemeente.

Introductie

Ariane is te bereiken op 06-25188841 of via ariane@rijkaanverhalen.nl  Zij stelt zichzelf voor in dit introductiefilmpje.

%d bloggers liken dit: