Café Chantant met nieuwe pianiste!

Nicky ten Bosch

Na een periode met wisselende en losse contacten heeft het team van Café Chantant nu een vaste relatie aangeknoopt met pianiste Nicky ten Bosch. Op zondag 2 juni geeft Café Chantant de laatste voorstelling van dit seizoen in café JP Coen aan de Veemarkt in Hoorn. Mét Nicky ten Bosch.

De naam Ten Bosch is geen onbekende voor de volgers van Café Chantant, want Nicky’s broer Philip zat in het verleden meerdere malen achter het drumstel bij verschillende voorstellingen. Nicky is in de Nederlandse theaterwereld geen onbekende. Ze ging niet naar het conservatorium, maar switchte naar Franse taal- en letterkunde.

Desalniettemin bleef de muziek aan haar trekken en belandde ze na haar afstuderen op de planken met Sigurd van Lommel en de cabaretgroep Schoon aan de Haak. Tegenwoordig is ze ook onder meer actief bij de theatergroep Plankgas en Les Fameuses. Onderweg heeft Nicky een enorme hoeveelheid muzikale bagage verzameld als pianiste, componiste, accordeoniste, drummer, cabaretière en allerlei andere rollen. Deze bagage zet ze graag in in de begeleiding van Café Chantant.

Café Chantant

Om het wederzijdse enthousiasme te onderstrepen, hebben Café Chantant en Nicky ten Bosch besloten om dit seizoen nog een grote finale optreden te geven. Dit gebeurt op zondag 2 juni in café JP Coen aan de Veemarkt in Hoorn. Het café gaat om 15.00 uur open, het optreden begint om 16.00 uur. De entree bedraagt 6 euro. De optredens van Café Chantant vragen om groot hart en ruime ziel van het publiek.

Credentials: Foto Nicky: Adriënne Korzelius. Foto Café Chantant: Dime Spijkerman

%d bloggers liken dit: