Open Dag Zorgboerderij t Radje op 28 april 2019

IMG_4267met rand
Op zondag 28 april as is het weer zover, de Open Dag van Zorgboerderij t Radje. Dit jaar is het alweer voor derde keer dat we dit organiseren. Zoals gezegd de derde versie, met wederom een groter aanbod dan afgelopen jaren, zowel op creatief, culinair, gezondheid en muzikaal gebied.

Op deze Open Dag kan je uitleg krijgen van ons en onze vrijwilligers over wat een zorgboerderij inhoudt. We kunnen u vertellen hoe het een en ander werkt op onze zorgboerderij. Uitleg geven over de dagindeling en verschillende activiteiten die er gedaan worden. Tevens kunnen we een rondleiding geven over het terrein van de zorgboerderij. Daarnaast zullen we duidelijk maken wat de combinatie van Évlac met de zorgboerderij is. Wij en de vrijwilligers zijn te herkennen aan de button van onze zorgboerderij.

Op onze Open Dag hebben we een grote zelfmaakmarkt, waar Évlac en andere zelfmakers hun producten zullen presenteren. Er is een grote diversiteit van zelfmakers, zoals een visroker, bakker, wijnmaker, creatievelingen met draad, diverse zuivelproducten waaronder schapenijs, kaasboer, koffiebranders uit West-Friesland. Daarnaast hebben we dit jaar diverse workshops voor kinderen, zoals gezond koken , bakken van koekjes , knutselen voor Moederdag, armbandjes maken etc. Ook hebben we weer een heus gezondheidsplein, waar je op deze zondag je haar kan laten knippen, maar ook je nagels kunt laten inspecteren door de pedicure, laat je lekker masseren, of ga een goed gesprek aan over dingen die je bewegen in het leven.

Op deze dag hebben we leuke trekzakkers die alles muzikaal omlijsten, daarnaast ook nog een leuke band om lekker naar te luisteren…

Kom langs op zondag 28 april as, op onze Open Dag, Kom lekker genieten, proeven, beleven en vooral laat je informeren wat een zorgboerderij allemaal betekent en ontdek dat plezier hebben bovenaan staat bij zorgboerderij ’t Radje. Wij ontvangen jullie graag deze dag op Westerbuurt 9 in Venhuizen.

De Open Dag begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De toegang is gratis.

Wil je alvast volgen welke standhouders er staan? Kijk op onze Facebook pagina van zorgboerderij ‘t Radje, of bezoek onze website www.zorgboerderijhetradje.nl.