Molen ‘De Hoop’ opent seizoen met Muzikale Tour door de molen

WERVERSHOOF – Molen ‘De Hoop’ opent het nieuwe molenseizoen op 14 april met een volledig overdekte Muzikale Tour door de Molen. In en rond de molen zijn optredens en er is een gezellig programma voor jong en oud.

De middag start om 13.00 met een openingswoordje van voorzitter Jan de Beer. Tussen 13.30 uur en 17.30 uur zijn er diverse optredens in en rond de molen. Volledig overdekt door tenten dus u geniet altijd warm en droog. Uiteraard kunt u door een gids worden rondgeleid door de molen.

Voor jong en oud

Molen 'De Hoop' opent seizoen met Muzikale Tour door de molen

Een gezellig kinderprogramma wordt verzorgd en de kleurplaten die op de scholen zijn uitgedeeld kunnen worden ingeleverd tussen 13.00 en 16.00 uur. Of kom deze middag lekker kleuren, de kleurplaten liggen klaar.

Voor de ouderen is er een lekker tapbiertje of ander drankje via de mobiele bar en in de Vang geniet u van heerlijke koffie met appelgebak en diverse snacks zoals tosti’s.

Molen 'De Hoop' opent seizoen met Muzikale Tour door de molen

Muzikale optredens

Harpduo Tessel en Anna, zij spelen al ruim 10 jaar samen. Zij brengen een mix van klassieke en moderne nummers van namen zoals Brahms, Einaudi en Pachelbel.

Fanfare Sint Caecilia viert dit jaar het 100-jarig bestaan. Zij mogen op deze  openingsdag natuurlijk niet ontbreken. Er wordt opgetreden in ’n kleinere formatie.

De Giel Montanjes spelen met bezieling. Puur en gevoelig rauw komt muziek uit vervlogen én recente tijden voorbij. Nummers van o.a. Gerard Cox, Het Goede Doel, Herman van Keeken, André Hazes, Blöf en de Dijk. Gespeeld in trio bezetting, eerlijk en zonder opsmuk.

Young & Younger bestaat uit de broers Kris en Marc Schouten. Twee jonge mannen die de beste hits uit de fifties en sixties akoestisch doen herleven. Zoals Simon & Garfunkel, The Everly Brothers, Elvis Presley en The Beatles. Een feest van herkenning, meerstemmige zang en rock & roll!

Programma muzikale optredens

  • 13.30 u. – 14.00 u. Harpduo Tessel en Anna Locatie: trouwzaal in de molen
  • 14.00 u. – 14.30 u. Fanfare Sint Caecilia Wervershoof – Locatie: benedenverdieping in de Molen
  • 14.30 u. – 15.00 u. Harpduo Tessel en Anna – Locatie: trouwzaal in de molen
  • 15.00 u. – 15.30 u. Fanfare Sint Caecilia Wervershoof – Locatie: benedenverdieping in de Molen
  • 15.30 u. – 16.00 u. Giel Montanjes – Locatie: feesttent tussen de Molen en de Vang
  • 16.00 u. – 16.30 u. Young and Younger – Locatie: Feesttent tussen de Molen en de Vang
  • 16.30  u. – 17.00 u. Giel Montanjes – Locatie: feesttent tussen de Molen en de Vang
  • 17.00 u. – 17.30 u. Young and Younger – Locatie: Feesttent tussen de Molen en de Vang

Beeldmateriaal aangeleverd


%d bloggers liken dit: