Agenda Andijk en Omstreken

image

Het heeft een tijdje geduurd maar het systeem (software) is nu zodanig aangepast dat alle functies van de Agenda kunnen worden gebruikt!

Wat kun je in de Agenda vinden?
Uiteraard de activiteit. Maar door op de activiteit te klikken met je cursor krijg je nog meer informatie te zien over het onderwerp. Niet alleen worden de locaties, datum en tijden genoemd maar wie op (kaart) klikt in de Agenda krijgt een plattegrond in beeld van Google Maps en kan dan de route vaststellen vanaf de eigen woonplaats of de locatie waar je bent (gebruik je een mobiel dan moet dit wel ingesteld zijn op locatiebepaling / navigatie).

Bij de ‘Beschrijving’ staat de link die je naar meer informatie leidt over dit onderwerp. Dat kan het artikel zijn of naar een website waar e.e.a. is terug te vinden. Gebruik je zelf een Agenda, bijvoorbeeld van Google, dan kun je het onderwerp met één klik kopiëren naar je eigen agenda!

In voorkomende gevallen kan er ook een document of afbeelding worden ingesloten, ook dat kun je dan oproepen door erop te klikken! Uiteraard kun je scrollen (of de pijltjes gebruiken) en kijken wat er in de toekomst op de Agenda staat.
Rechtsboven staan de mogelijkheden om een overzicht te zien van dag, week en maand en kun je e.e.a. desgewenst ook uitprinten.

%d bloggers liken dit: