Advertenties

Superkoopzondag 31 maart

Superkoopzondag 31 maart

Waarom zondag SUPER is in Hoorn? Fashionista’s, Formule 1 volgers, fans van meezingmuziek, fervente dansliefhebbers en hartstochtelijke tuiniers, voor iedereen is er wat leuks te doen!

Tijdens de Superkoopzondag van 31 maart zijn vrijwel alle winkels geopend van 12 tot 5 en is het heerlijk shoppen in de stad. En het programma is bomvol! Al 13 jaar wordt in dit weekend Hoorn Modestad georganiseerd als zijnde dé start van het modeseizoen en deze editie heeft een Gouden Eeuwrandje.

Op het Pelmolenpad kun je terecht bij het meezing Muziek Festijn in de Tent en in Schouwburg het Park is er Heel Hoorn Danst. Natuurliefhebbers kunnen naar de Levende Tuinendag bij Mak-Blokweer en de Formule 1 fans hoeven de wedstrijd niet te missen. In diverse horecagelegenheden kun je op groot scherm de race meemaken.

In Hoorn kun je de hele dag verblijven! Begin bijvoorbeeld met een heerlijke lunch of bekroon hem juist met een geweldig diner in één van de vele kwaliteitsrestaurants die de stad rijk is.

En wandel dan ook eens naar het havengebied, een oase van rust met veel heerlijke plekjes waar het goed toeven is. Wil je weten wat er allemaal te doen is in Hoorn? Neem dan een kijkje op de website www.ikhouvanhoorn.nl, wij hebben daar alle activiteiten voor je verzameld.

Vrij parkeren

Voortaan is het vrij parkeren tijdens de koopzondagen aan de randen van de stad. Hieronder vallen de parkeerterreinen Lambert Meliszweg, Pelmolenpad, RAC-locatie, Transferium, Vale Hen en de parkeergarages ’t Jeudje en schouwburg Het Park. Dit wordt ook aangegeven op de parkeerautomaten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.