Advertenties

Natuurrondleiding dicht bij huis

Fuut op nest tussen ’t riet

Temidden van het strand, de speelweide en alle wandelpaden in het Streekbos ligt het Ecoproject. Dit gebiedje, twee hectare groot, is een natuurstrook waar flora en fauna zoveel mogelijk hun gang mogen gaan. Vogels vinden er rust, het wemelt er in de zomer van de vlinders en andere insecten en in de herfst kun je er verschillende paddenstoelen ontwaren.

Op zondag 24 maart geven IVN-gidsen Fred Weel en Ids Toxopeus een rondleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in dit bijzondere gebied. Er zal aandacht zijn voor de vogels die er leven, voor hun nestjes en voor het water in het Ecoproject, voor de slootjes en de paddenpoel. De rondleiding begint om 14:00 uur, is gratis en vertrekt vanaf het Streekbos Paviljoen.

Fotobijlage Fuut op nest: Fred Weel 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.