ZorgFonds Café met Tjeenk Willink, Jan Terlouw en Kim Putters

image
Nog steeds is het Nationaal ZorgFonds een maatschappelijke beweging waar inmiddels meer dan 273.000 mensen hun steun aan hebben gegeven. Na de lancering van ons plan voor een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico, een grote bijeenkomst met 3000 mensen in 2016, een manifestatie met 10.000 mensen in 2017 en heel veel kleine bijeenkomsten in het land in 2018, gaan we ook in 2019 door!

Op donderdag 14 maart organiseren wij het ZorgFonds Café. Er komen interessante sprekers waaronder Herman Tjeenk Willink (oud-vicepresident van de Raad van State), Jan Terlouw (oud-minister en vicepremier) en Kim Putters (directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau). Zij spreken met elkaar over onze samenleving, de staat van de publieke sector en de gevolgen van marktwerking in de zorg.

Natuurlijk ben jij ook van harte welkom. Maar meld je wel aan. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen.

image

  • Wat: ZorgFonds Café
  • Waar: Student Hotel, Wintergarden aan Hoefkade 9 in Den Haag
  • Wanneer: Donderdagavond 14 maart
  • Hoe laat: Inloop vanaf 19.00 uur, programma 19.30 tot 21.00 uur
  • Meld je aan via: nationaalzorgfonds.nl/cafe
%d bloggers liken dit: