Advertenties

Lezing Matthäus Passion

imageHOORN – Op vrijdag 29 maart geeft musicus Arjan Breukhoven een interactieve lezing met beeld en geluid over de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach. Vele liefhebbers gaan in deze periode naar uitvoeringen van dit meesterwerk van één van de grootste componisten aller tijden, zoals die ook dit jaar weer plaatsvindt in vele kerken en concertzalen in Nederland. Maar wat schuilt er achter de noten van deze compositie. Tijdens deze lezing gaat er een wereld voor u open!

De Hoornse dirigent Harry Toebes, o.a. dirigent van Abendmusiken, geeft een toelichting over de ‘kindermatthäus’ die eerder onder zijn leiding werd uitgevoerd. Deze lezing is daarom ook interessant voor kinderen.

De lezing wordt gehouden in Het Octaaf, J.D. Pollstraat 1 in Hoorn, aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 incl. koffie/thee in de pauze. Kaarten reserveren is mogelijk via muziek35@gmail.com Nadere informatie volgt.

20190329 Lezing Matthaus Passion Hoorn

Beeldmateriaal aangeleverd

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.