Servan Ott Fotografie: Dieren bewegingsbeelden

Servan Ott Fotografie ---- Natuurfotografie en Trouwfotografie-6818Dieren bewegingsbeelden het spoort aan tot creatief kijken en kan verassende foto’s opleveren. Stop juist niet met fotograferen wanneer snelle sluitertijden niet meer haalbaar zijn maar probeer mooie bewegingsbeelden te maken. Soms kun je met heel weinig licht en langzame sluitertijden tot bijzondere beelden komen.

Een grote bonte specht in vlucht (vanuit de Sallandse Heuvelrug hut van Arjan Troost) bij 1/50 en 1/100 seconde. Het is veel klikken en veel gaat er weg, die je aanspreken;beweging maar wel typerend de soort, die pik je eruit.

Vaak is het erg mooi wanneer het oog scherp is en de rest beweging maar hoeft niet met verschillende mooie, soms winnende foto’s waar de beweging een abstracte kunstvorm is. Vooral veel oefenen en veel plezier hebben bij het maken van de beelden:)  

Een keertje deelnemen aan een natuurfotografie,- of vogelfotografie workshop of wandeling ?

Servan Ott Fotografie ---- Natuurfotografie en Trouwfotografie-6712

%d bloggers liken dit: