Advertenties

IVN West-Friesland: Exotisch Madagaskar

image
Bijzondere, soms bizarre dieren en unieke planten, een tropische natuur en een eigen cultuur. Zo zou je dit eiland dat qua evolutie zijn eigen weg is gegaan het beste kunnen omschrijven. Eind november en begin december 2017 heeft vogelaar en natuurliefhebber Hans Verhoeven dit fascinerende eiland bezocht en hij wil zijn belevenissen laten zien en horen tijdens een PowerPointpresentatie. En wel op woensdag 27 februari, aanvang 20.00 uur in de bovenzaal van het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is echter welkom. Aanmelden via www.ivn-westfriesland.nl/activiteiten/

Verbazingwekkend imposant

We bezoeken met lokale gidsen veel Nationale Parken op het eiland en onderweg wordt een goed beeld gegeven van de verschillende landschappen, natuur en cultuur. De NP’s liggen erg geïsoleerd van elkaar en in elk NP is een andere biotoop aanwezig met unieke planten en dieren. Ook het klimaat werkt daaraan mee. Het maakt deze PowerPointpresentatie erg afwisselend.

Fotobijlage Ringstaartmaki: Hans Verhoeven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.