OVW Café 21 februari: presentatie 21 maart | trainingen met impact – Niels Deen: ‘Wij helpen hoogopgeleide mensen die vastlopen in hun werk’

190124Niels_002Bew_HR
Vastlopen in je werk. Een groot maatschappelijk probleem dat zowel werkgevers als werknemers raakt. Een probleem dat zowel voorkomen als opgelost kan worden. Ervaren trainer Niels Deen uit Wervershoof en zijn compagnon Johan Burghouts helpen deze mensen. Tijdens het OVW Café op 21 februari delen zij en enkele deelnemers hun eigen verhaal over vastlopen en hun ervaringen hiermee.

We kennen allemaal wel iemand die vastloopt op het werk, het even rustig aan moet doen of zelfs helemaal moet stoppen omdat het niet meer gaat. Mensen met een burn-out zijn een groot maatschappelijk probleem en een enorme kostenpost geworden . In veel gevallen worden deze kosten ook nog eens verhaald op de ondernemers en werkgevers van Nederland.

Oorzaken en oplossingen

Paradoxaal genoeg ligt de oorsprong van problemen op het werk, vaak in de privésfeer. De werkgever is daar meestal nooit bij betrokken geweest. In de rode draad van het eigen levensverhaal liggen alle redenen én oplossingen verborgen. Niels Deen en zijn compagnon Johan Burghouts bevrijden de vastlopers op basis van hun levensverhaal. Dit doen zij met een unieke 4-daagse maatwerktraining: Het verhaal van mijn leven!

Maak op 21 februari kennis met de trainers én de ervaringen van enkele deelnemers uit de regio.

Presentatie en netwerken
Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens! http://www.ovw.nl

Over 21maart
Het verhaal van mijn leven is een training waarbij je gegarandeerd de oorzaak achterhaalt van jouw vastlopen. Niels Deen en Johan Burghouts helpen jou je levenspad te (her)ontdekken, te volgen en met vrijheid en vertrouwen te kiezen voor jezelf. Het effect is dat je keuzes maakt die jou weer 100% werkplezier geven. Hun aanpak is concreet & confronterend en creëert impact in jouw leven. In de bewustwording die op gang komt, ontdek je jouw belangrijkste levenslessen. Daarmee ontsluit je jouw innerlijke kracht en ga je meer geluk, bewustwording en succes ervaren in jouw werk en je leven. Meer informatie: www.21maart.nu

Foto Pieter Prins

%d bloggers liken dit: