Politie zoekt getuigen: autobrand, ongeval met vallende ijsblokken en van beroving

Hoorn – De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand op dinsdagavond op De Huesmolen in Hoorn. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Om 23.30 uur kreeg de politie melding van een autobrand. Een geparkeerd staande auto op De Huesmolen bleek in brand te staan. De auto stond in een parkeervak voor een appartementencomplex. Ondanks het snelle optreden van de brandweer, brandde het voertuig geheel uit.

De politie houdt ernstig rekening met brandstichting en stelt een (technisch) onderzoek in.

Getuigen gezocht ongeval met vallende ijsblokken Markerwaarddijk

Op dinsdag 22 januari omstreeks 13.15 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de N307 (voorheen de N302) ter hoogte van de sluis aan het begin van de dijk Enkhuizen-Lelystad (Markerwaarddijk, zo heet het deel van de dijk voor zover het in de provincie Noord-Holland lig. In de provincie Flevoland heet het de Houtribdijk)

Er zijn hier blokken ijs van een vrachtwagen gevallen en deze zijn in het voorraam van een auto terecht gekomen met zwaar letsel ten gevolge voor de bestuurster. Bent of kent u getuigen van dit ongeval? Meld dit dan bij 0800-8844 onder vernoeming van proces-verbaal nummer 2019014544.

Politie zoekt getuigen beroving

Hoorn – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling en beroving die op donderdagavond plaatsvond op het Betje Wolffplein in Hoorn. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Blokker, verklaarde ruzie te hebben gekregen met twee jongens. De jongens zouden hem hebben geslagen. Hierbij had hij letsel aan zijn hoofd opgelopen. Ook was hij kort buiten bewustzijn geweest. Toen hij weer bij kwam, bleek zijn portemonnee te zijn gestolen.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

De politie stelt een onderzoek in

%d bloggers liken dit: