Dorpsraad Andijk zoekt nieuwe leden voor VVN afdeling Andijk

VVN Andijk

Dorpsraad Andijk zoekt nieuwe leden voor VVN afdeling Andijk

Andijk – De Dorpsraad Andijk is op zoek naar nieuwe leden voor de Afdeling Andijk van Veilig Verkeer Nederland. Nadat in het najaar van 2018 de dorpsraad een stroom van klachten ontving aangaande hardrijders binnen de bebouwde kom en zelf snelheidsmetingen verrichtte en een informatiebijeenkomst organiseerde is de volgende stap weer een actieve afdeling van VVN op te zetten.

“In samenspraak met het hoofdkantoor van VVN Nederland gaan we proberen weer een actieve afdeling op te zetten in Andijk want op de een of andere manier willen we met zijn allen veilig verkeer bevorderen maar dat gaat helaas niet vanzelf,” aldus Gerrit van Keulen voorzitter van de dorpsraad. “Een afdeling met actieve leden kan hier uitstekend werk doen door onder andere bewustwording te creëren onder de weggebruikers en andere acties organiseren bij verkeersonveilige situaties.”

Met VVN Nederland is afgesproken dat de dorpsraad hierin het voortouw neemt maar uiteindelijk moet het een zelfstandige afdeling worden die dit werk gaat doen. Daarbij kan me rekenen op steun en expertise vanuit VVN Nederland plus al het materiaal wat men nodig heeft.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de dorpsraad door een mailtje te sturen naar dorpsraadandijk@gmail.com. In februari krijgt men dan een uitnodiging voor een gesprek en nadere informatie.

 

8 redenen voor jou om mee te doen:
  1. Je helpt mensen veilig thuis te komen en zich veiliger te laten voelen.
  2. Je ontmoet veel nieuwe mensen en vergroot daarmee je eigen netwerk.
  3. Meedoen is makkelijk en hoeft niet veel tijd te kosten. Je doet al mee met een tijdinvestering van 15 minuten.  
  4. Je krijgt toegang tot onze VVN Academy met maar liefst 125 e-learnings, cursussen en trainingen. 
  5. Het is leerzaam en je doet veel ervaring op. Van organisatieskills tot financiën, van netwerken tot bestuurlijke taken
  6. Vrijwilligerswerk bij Veilig Verkeer Nederland staat goed op je cv.
  7. De VVN activiteiten zijn leuk en gezellig.
  8. Je kan rekenen op ondersteuning van onze medewerkers. Je krijgt bovendien exclusief toegang tot de digitale omgeving waar we je ondersteunen bij je werk.