OVW Café 10 januari: presentatie Rabobank West-Friesland, Alix Konijn — Over trends en de dialoog met de ondernemer

OVW Café 10 januari: presentatie Rabobank West-Friesland, Alix Konijn – Over trends en de dialoog met de ondernemer

Praat en denk mee over de trends die er zijn op het gebied van leven, wonen en werken. Het heeft direct invloed op uw ondernemerschap. Alix Konijn, accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank West-Friesland, gaat er op 10 januari graag met u over in gesprek. U bent van harte welkom tijdens het eerste OVW Café van 2019 in Wervershoof.

West-Friesland is een regio met een grote diversiteit aan interessante en innovatieve bedrijven. Zij springen in op regionale, landelijke en zelfs internationale trends. Ook Rabobank volgt de trends op de voet om ondernemers bij te staan in hun ontwikkeling. Alix Konijn benadrukt dat het nooit eenrichtingsverkeer kan zijn. Hij nodigt ondernemend West-Friesland uit om de dialoog aan te gaan.

Wat heeft de ondernemer nodig?

Alix: “Het is belangrijk dat wij weten wat er speelt in de markt. En daar hebben we input voor nodig. Naast het signaleren van trends is het belangrijk om te weten wat ondernemers nodig hebben. Wat willen jullie weten? Waar liggen behoeftes, waar liggen kansen en hoe kunnen we die samenbrengen? Dergelijke vragen beantwoorden we graag samen met u.”

Digitalisering en verduurzaming

De markt is voortdurend in beweging. Dat biedt mogelijkheden die vaak niet direct zichtbaar zijn. Alix deelt met u waar de bank naar kijkt. “Thema’s zoals digitalisering en verduurzaming komen vaak voorbij. Ook als ondernemer kunt u er niet omheen. Wij kunnen er van alles over zeggen, maar veel interessanter is het te ontdekken wat het voor u betekent en wat u nodig heeft.”

In dialoog

Alix vertelt deze avond ook over zijn persoonlijke ontwikkeling. Over de veranderende rol die de bank heeft in het algemeen en voor hem in het bijzonder. Ook hierover gaat hij graag in gesprek. “Wij nodigen u uit om met ons mee te denken. Alleen samen komen we verder en kunnen wij maatwerk bieden.”

Presentatie en netwerken
Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK Wervershoof – www.ovw.nl

Fotocredits: Pieter Prins

%d bloggers liken dit: