Servan Ott Fotografie: ´Oranje buizerd’, fotograferen van tegenlicht

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-0475
Tijdens de ondergaande (of opkomende) zon kun je het zachte en warme licht bij dierenfotografie extra meenemen met tegenlicht. Met het onderwerp gepositioneerd tussen jou en de ondergaande zon worden de kleuren intens warm. De buizerd gefotografeerd vanuit de auto op de Ketelmeerdijk een gebied met veel buizerds én rustig met verkeer. Door de hoger liggende dijk en de vogel op een paal krijg je naast een laag perspectief ook vrij gemakkelijk de lage zon achter de vogel en de warme kleuren in de lens.

  • Foto 1  f/7.1, 1/200 sec, Iso 1600, met 2/3 overbelichting
  • Foto 2  f/7.1, 1/125 sec, Iso 1600, met 2/3 overbelichting

Een keer deelnemen aan een natuurfotografie,- of vogelfotografie workshop of wandeling?

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-0518