Programma Intocht Sint Nicolaas in Andijk

sinr 2016 047
Heeft u uw schoenen al klaargezet? Nee, niet bij de schoorsteen of bij de cv-ketel maar in de gang bij de voordeur, want zaterdag a.s. heeft u ze nodig! Dan kunnen ze niet dienen als voerbak voor het paard van Sint. Dat zou ook te vroeg zijn, want Sinterklaas gaat pas in de nacht van zaterdag op zondag op pad! Houdt u er rekening mee als u deelneemt aan een buurtpreventiegroep, dat u geen alarm slaat als er een paard bij de buren over het dak loopt?

sinr 2016 059

Zaterdag 17 november a.s.

  • 13.30 UUR – Demonstratie van de reddingsbrigade ’t Span , bij de Jachthaven.
  • 14.00 uur – Aankomst van Sinterklaas op de jachthaven en ontvangst.
  • +/- 14.45 uur – In optocht richting CULTURA.
  • 15.30 uur – Zalen open in CULTURA
  • +/- 15.45 uur – Aankomst bij CULTURA

LET OP!!! ENTREE FEESTZALEN dit jaar GRATIS VOOR KINDEREN 0-5 JAAR EN KINDEREN 6-10 JAAR

Sint Nicolaas en zijn zwarte pieten zullen hier met de kinderen liedjes zingen. De toneelpieten zullen een grandioos toneelstuk opvoeren. Daar hebben ze het hele jaar al op geoefend. Verder is er voor ieder kind iets lekkers bij het uitgaan. Willen jullie niet vergeten een pet, hoed of haarband te maken, met je voornaam en je leeftijd erop!!!

  • +/- 16.15 uur Zaal 0-5 jaar einde programma
  • +/- 16.40 uur Zaal 6-10 jaar einde programma

sinr 2016 049