Advertenties

IVN Boekenmarkt in het Streekbos

image

Zondagmiddag 18 november houdt IVN West-Friesland weer van 12.00 – 16.00 uur een tweedehands boekenmarkt in de ontvangstruimte van het Streekbos Paviljoen. Boekenliefhebbers kunnen koopjes opdoen voor de Sint of als leesvoer voor de kerstvakantie. Een uitgebreid assortiment met recente toppers voor groot en klein is voorradig. De opbrengst wordt besteed aan bijzondere projecten bij het IVN West-Friesland.

Boeken over? U kunt ze inleveren bij de IVN balie van het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Liefst op zaterdagmiddag 17 november of anders zondags van 13.00 – 17.00 uur. Informatie Jans Wiersum, telefoon 06 18724402 om uw boeken op te laten halen.

Poster boekenmarkt Lisbeth van Lintel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.