Advertenties

Servan Ott Fotografie: Hoornaar

Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-8602
De hoornaar is een prachtig, kleurrijk en groot insect, met een grootte van 2,5 cm en de koningin van wel 4cm is het de grootste wespensoort van ons land. Echte rovers, eten o.a veel insecten, maar zijn veel minder agressief dan de gewone wesp en zoeken mensen en de stedelijke omgeving ook veel minder op. Foto’s van een mooie avond vorige week in de Oostvaardersplassen bij een nest in een wilg, door het warme licht is het fotograferen met nog intensere kleuren.

Een keer deelnemen aan een natuurfotografie workshop of wandeling?

  • Zaterdag 27 oktoberNatuurfotografie workshop Amsterdamse Waterleidingduinen – Damhertenbronst, vossen, macro en landschappen
  • Zondag 4 novemberNatuurfotografie workshop de Groene Jonker

Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-8738

Advertenties