Man aangehouden na inbraak | Duitser aangehouden na inbraak supermarkt in Hoorn

Enkhuizen – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.50 uur een 40-jarige man uit Hoorn aangehouden.

Hij wordt verdacht van een inbraak in een verzamelgebouw aan de Kuipersdijk . Agenten zagen na een melding lichtschijnsel in het pand en een ingeslagen ruitje.

De 40-jarige Hoorinees was nog in het pand en wilde niet naar buiten komen. Bij het zien van de agenten en een politiehond koos de man eieren voor zijn geld en kon hij worden ingerekend.

Man aangehouden na inbraak in supermarkt

Hoorn – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.45 uur een 26-jarige man uit Duitsland aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een supermarkt aan de Van Dedemstraat.

Na een inbraakmelding ging een beveiliger naar de supermarkt en toen hij aankwam zag hij de verdachte nog net de winkel uit rennen. Even later zagen gealarmeerde agenten in de omgeving een man lopen, die aan het signalement voldeed. De verdachte bleek onder andere een zaklamp en schroevendraaiers bij zich te hebben en opvallend was ook nog dat hij een taser bij zich droeg. Al die spullen zijn in beslag genomen. Hij is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.