Advertenties

Feest met Poppentheater BlauwBlauw

(Groot)ouders en kinderen vanaf 3 jaar zijn tijdens de herfstvakantie op donderdag 25 oktober welkom in het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Mychel Cornelissen en Judy Bijman komen met poppentheater BlauwBlauw twee kleutervoorstellingen geven bij IVN in de bovenzaal van het Streekbos Paviljoen. Naar keuze om 14.00 uur of 15.00 uur. Graag vooraf aanmelden bij Frieda Bus, telefoon 0228 541489, de kosten zijn € 2,- per persoon/kleuter. image

image

Kok gaat een taart bakken want er is een feest op komst

We gaan een kijkje nemen in de keuken van Kok. Hij gaat een taart bakken, maar waarom en voor wie? Zal de taart wel lekker worden? Dat gaat allemaal niet vanzelf Het feest zal toch wel door gaan? Maar gelukkig loopt het allemaal verrassend goed af. Want spannend kan ook leuk zijn.

Fotobijlage Theater BlauwBlauw: Mychel Cornelissen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.