Afsluiting Drechterlandseweg (N302) tussen Markerwaardweg in Zwaagdijk en Sluisweg in Hoogkarspel

Routekaartje afgesloten wegvak en omleiding N302 op 12 en 13 oktober 2018

Ter voorbereiding op de openstelling van delen van de toekomstige N307, is de Drechterlandseweg (N302) tussen de Markerwaardweg (N240) in Zwaagdijk en de Sluisweg in Hoogkarspel van vrijdag 12 oktober 19.00 uur tot en met zaterdag 13 oktober 12.00 uur afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert bouwbedrijf Heijmans de werkzaamheden aan de toekomstige N307 uit, als onderdeel van het project N23 Westfrisiaweg. Deze werkzaamheden veroorzaken verkeers- en mogelijk geluidshinder.

Wanneer

Vrijdag 12 oktober 19.00 uur tot en met zaterdag 13 oktober 12.00 uur.

Wat gaat er gebeuren?

Er vinden asfaltwerkzaamheden plaats tussen de kruising Markerwaardweg N240 en de Sluisweg in Hoogkarspel. Na deze werkzaamheden gaat het verkeer op de N302 richting Hoorn voortaan rechtdoor over een nieuw deel van de weg rijden bij de kruising Markerwaardweg. Daarnaast gaan op hetzelfde moment ook de nieuwe rijbanen van de toekomstige N307 vanaf het viaduct Noorderboekert (Zwaagdijk/Westwoud) tot aan De Strip (Zwaag) open voor verkeer.

Verkeershinder en omleidingsroutes

Afgesloten werkvak (rode lijn) en omleidingsroutes (groene lijn)

De N302 tussen de kruising Markerwaardweg N240 en Sluisweg is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N240, de Marktweg, de Tolweg en de Gouw naar de Kerspelweg en vice versa.

Toekomstige situatie

De afrit naar de Markerwaardweg en de oprit vanaf de Markerwaardweg naar Enkhuizen op de toekomstige N307 (huidige N302) gaan via een viaduct over de N307 heen.

%d bloggers liken dit: