12 en 13 oktober Culinair & Gezond Event bij Jumbo in Zwaagdijk

image

Tijdens het Culinair & Gezond Event maakt u kennis met Jeelink. De formule die staat voor een duurzame toekomst door te zorgen voor jezelf, voor elkaar en voor de natuur. Op 12 en 13 oktober biedt Jumbo Monique in Zwaagdijk podium aan dit evenement, leuk en leerzaam voor het hele gezin. Kom ontmoeten, ontdekken én proeven. 

Maak op 12 en 13 oktober kennis met Jeelink, de partners, producten en activiteiten. Een kok kookt een heerlijk gerecht met eerlijke, verse producten uit de regio. U krijgt informatie over de ingrediënten en hoe u zelf invloed uitoefent op een gezonde toekomst. En terwijl u proeft, ontmoet en ontdekt, staan schminkers klaar om de kinderen om te toveren in hun favoriete dier of fantasiefiguur.

Koken met eerlijke, verse producten

Onder de naam Jeelink verkoopt Jumbo Monique verse producten van regionale telers. Alle ingrediënten worden duurzaam ontwikkeld met respect voor het milieu. Van een aantal van deze producten bereidt een kok een heerlijk gerecht waar u ter plekke van kunt proeven. Het recept ligt voor u klaar om ook thuis te proberen. Onze regionale leveranciers leren u meer over kruiden als smaakmaker en de zuiverende werking van mosterd. Kom proeven en ontdekken.

Mest maken uit afval

Maak kennis met ons composteerapparaat. Wat overblijft van groente en fruit vermalen wij hierin tot mest. Een deel brengen we terug naar het land van onze telers, maar ook u kunt in de winkel een emmer vullen voor eigen gebruik. Deze kunt u zo vaak vullen als u wilt.

Kom ontmoeten, delen, ontdekken, beleven en proeven op 12 en 13 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur. Bij Jumbo Monique, Zwaagdijk 227F, Zwaagdijk

Over Jeelink

Jeelink is het duurzaamheidsconcept dat Monique Ravenstijn ontwikkelt vanuit haar supermarkten in Zwaagdijk en per december in Heerhugowaard. Samen met haar medewerkers, leveranciers, partners én met u streeft zij naar een duurzame toekomst die verder reikt dan de volgende generatie. Onze stip op de horizon is een gezonde omgeving waarin iedereen prettig leeft, woont en werkt. Jeelink richt zich op vitaliteit, circulair en social care. Dat klinkt ingewikkeld, maar begint gewoon bij Jumbo Monique. Je kunt bij ons onder andere afval scheiden, doneren aan de voedselbank, bijpraten op ons ontmoetingsplein en producten van regionale telers kopen. Via Jeelink zorgen wij voor onszelf, voor elkaar en voor de natuur. Dat is de kracht van samen.

%d bloggers liken dit: