Advertenties

Servan Ott Fotografie: Damherten

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-7016
Damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen, op veel verschillende manier zijn te fotograferen. Warm en kleurrijk maar sommige zijn zeer donker gekleurd. Wanneer je vanuit een laag perspectief de dieren fotografeert en de ondergrond van bijvoorbeeld het duingras meeneemt in de foto, krijgt de onderzijde een mooie zachte zweem. Het beeld krijgt meer diepte en de damherten laat je er meer uitspringen. 

Foto: 1/400 sec., f/6.3, ISO 200

Een keer deelnemen aan een natuurfotografie workshop?

Zaterdag 20 en zaterdag 27 oktober staan twee workshops in de Amsterdamse Waterleidingduinen op het programma, tijdens de periode van de damhertenbronst. Naast het vastleggen van de bronst gaan we opzoek naar de vossen, boomkikkers; ook aandacht voor macrofotografie en mooie herfstbeelden.

Advertenties