STEM NOG ÉÉN KEER OP TESSA BOTMAN – TWEEDE RONDE IN “JOUW TALENT VAN HET JAAR”!

image 
Tessa Botman is door naar de Tweede Ronde! Misschien wel dankzij jouw stem is deze Andijkse sporttalent door naar de tweede ronde van “Talent van het Jaar”! Er zijn nu nog twee kandidaten over waaronder Tessa. Dus stem nog één keer op Tessa! Druk op de knop hieronder en breng je stem uit op de pagina die dan in beeld verschijnt!

Tessa is een Andijks meisje met het syndroom van Down en sport is voor haar een belangrijke bezigheid. Ze haalt er veel plezier uit en heeft daardoor veel sociale contacten dit is voor veel mensen met een verstandelijke beperking best lastig. Ook kan ze net als haar broers mooie doelen stellen en leren wat winnen en verliezen is.

Tessa is Nederlands kampioen geworden met het NK g-skeeleren en heeft tijdens de Nationale spelen in de Achterhoek twee x goud gewonnen. Tessa is als klein meisje met gym begonnen daarna is ze gaan schaatsen en skeeleren. Wij zien dat sport zoveel plezier en mogelijkheden biedt voor haar en dat het anderen stimuleert en ook leert relativeren.

image

Je komt, nadat je op de knop hebt geklikt, op de website waar je je feitelijke stem kunt uitbrengen op Tessa! Als je dat hebt gedaan deel dit bericht!

”Fantastisch! Echt fantastisch dat Tessa Botman naar de tweede ronde is gestemd voor Sporttalent van het Jaar! Dit is en goede opsteker voor Tessa! We vragen de mensen nog één keer te willen stemmen zodat Tessa naar de derde en laatste ronde gaat. Dan is het de beurt aan de vakjury!”, zegt Loraine Botman, de moeder van Tessa.

Bekijk hieronder nog wat foto’s van Tessa!

image
Tessa tijdens de nationale spelen in de Achterhoek. Waar ze twee x goud won. En Tessa in training in de bergen in Oostenrijk. image

Foto’s Loraine Botman

Je kunt tot 4 oktober stemmen!

%d bloggers liken dit: