Advertenties

Superkoopzondag Hoorn 30 september

image

Elke laatste zondag van de maand is het Superkoopzondag in Hoorn, vrijwel alle winkels openen dan hun deuren van 12 tot 5 en het is dan goed toeven in de binnenstad.

Er is deze zondag veel te zien, te doen en te beleven in Hoorn!

Zo presenteren 12 Hoornse autodealers een deel van hun aanbod op het Grote Noord en het Roode Steen tijdens het HDA Autospektakel. Er wordt gezorgd voor leuk Wild Westentertainment.

Bij het stadstrand Oranje Buiten is er de Nationale Hulpverlenersdag. Tijdens deze dag presenteren hulpverleners zich op allerlei gebieden aan de burgers door demonstraties, shows, workshops of informatielezingen.  en bij Mak Blokweer is er de MAKS’ Biomarkt, dit is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers.

Verder houdt het Dierentehuis Hoorn open dag. Iedereen kan een kijkje achter de schermen nemen en vragen stellen over het asielwerk en over de mogelijkheden voor pension (vakantieopvang) voor de eigen hond of kat. Er kan natuurlijk kennis gemaakt worden met de aanwezige asieldieren en zijn er leuke activiteiten.

Wil je lekker wandelen door Hoorn? Dat kan vandaag ook! Lionsclub Hoorn De Doelen organiseert een tocht langs de mooiste plekjes van Hoorn. Vertrek tusse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.