Advertenties

Nieuw bestuur met Janny van der Heijden tilt Bakkerijmuseum Medemblik naar een hoger niveau

image(vlnr Sjaak Botman, Erika Spil, Jan Hoekema, Ans Spil, Janny van der Heijden, afwezig Jaco Koolaard)

Met de vorming van een nieuw bestuur van het Bakkerijmuseum in Medemblik is een nog steviger fundament gelegd voor  de toekomst. Janny van der Heijden, culinair publiciste en tv persoonlijkheid, is onlangs toegetreden tot het bestuur van het Bakkerijmuseum. Janny is al jaren hét gezicht van het populaire televisie programma ‘Heel Holland bakt’. Een culinair programma dat jong en oud enthousiasmeert voor het bakkersvak. Een doelgroep welke naadloos aansluit op de diversiteit van de bezoekers van het Bakkerijmuseum.

"Wie kan de geur van versgebakken brood weerstaan? Of van baksels, zó uit de oven? Ze brengen zoete herinneringen naar boven. Maar wat weten we van de geschiedenis, de tradities van  al dat lekkers. Hoe werd het gemaakt, wat zegt het over onze omgeving en smaak? Begrip voor traditie en ambacht begint bij zien en ervaren. Hoe meer kant en klaar we kopen, hoe belangrijker én onmisbaar de kennisoverdracht van het ambacht wordt”, aldus Janny. Daarmee onderschrijft zij het belang van het Bakkerijmuseum als enige kenniscentrum op het gebied van brood en banket in Nederland.

Bakkerijmuseum Medemblik – Nieuwstraat 8 – tel. 0227 – 545014 -  http://www.deoudebakkerij.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.