Concert Voices of Refugees in Ger. Kerk Andijk

image
De muziekscholen Stede Broec en Oostelijk West-Friesland, in samenwerking met Vluchtelingenwerk en de 4 gemeenten, Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Medemblik, nodigen u uit voor het concert “Voices of refugees”. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 september om 16:00 uur.

Het koor Voices of Refugees uit Wenen zal tijdens dit concert optreden. Voorafgaand aan het concert – om 14:00 uur – is er een workshop waarin een meerstemmig muziekstuk wordt ingestudeerd met vluchtelingen uit West-Friesland die zich hiervoor hebben opgegeven. U kunt ook meedoen aan de workshop. U kunt zich hiervoor voorafgaand aan de workshop opgeven. Tijdens het concert wordt dit lied ten gehore gebracht.

De muziekscholen Stede Broec en Oostelijk West-Friesland willen eenzelfde ontmoeting met West-Friese vluchtelingen organiseren, met als doel een (muziek)thuisbasis voor vluchtelingen in West-Friesland te bieden. Als u vluchtelingen in uw buurt kent dan kunt u ze van harte uitnodigen

Aan het concert werken mee: docenten van de muziekscholen, Hale Bopp 4 (close harmony kwartet), koorleden uit West-Friesland, M-2 Light, Licht en Geluid, en vele vrijwilligers.

Plaats: Gereformeerde kerk, Middenweg 4, 1619 BN Andijk
Datum: 22 september 2018

  • Tijd: aanvang workshop               14:00 uur
  • Tijd: aanvang concert                    16:00 uur
%d bloggers liken dit: